معرفی و طرز تهیه شیرینی کره ای یاکوا

در مقایسه با غذاهای های کره‌ای، شیرینی‌جات کره‌ای چندان معروف نیستند. اما این به این معنی نیست که کشور کره جنوبی با آن فرهنگ غذایی غنی دسرها و شیرینی‌جات خوشمزه‌ای ندارد. در این پست از مجله فرهنگی خبری تهران تا سئول می‌خواهیم شما را با یکی از دسرهای بی‌نظیر میراث متنوع شیرینی‌جات سرزمین آرامش صبحگاهی (عنوانی که کشور کره جنوبی را با آن می‌شناسند)، یعنی یاکوا، آشنا کنیم.

یاکوا

یاکوا (약과)

یاکوا دسری است که نظر شما را نسبت به شهرت شیرینی‌جات کره‌ای تغییر خواهد داد. به محض چشیدن عاشق آن خواهید شد. این دسر، یک خمیر سرخ شده است که با روغن کنجد و زنجبیل، طعم دار شده و در عسل غوطه‌ور می‌شود. این شیرینی دلچسب، محبوب کودکان کره‌ای است. یاکوا کمی چسبناک است و بسیار شیرین می‌باشد. اغراق نیست که آن را متنوع‌ترین دسر کره‌ای بدانیم. هر گازی که به آن می‌زنید، چیزی فراتر از لذت بخش خواهد بود. در حقیقت یاکوا نمایش دهنده‌ تمایل مردمان این کشور برای غذاهای خلاقانه و زیبا است که هم از نظر بصری جذب کننده افراد باشد و هم به مذاق خوش بیایند. یاکوا شکل منحصر به فردی ندارد اما چرخ گل آفتاب گردان یا بالشتک‌های کوچکی که روی آنها کنجد پاشیده شده از متداول‌ترین اشکال آن می‌باشد.

یاکوا

بیایید باهم یاکوا درست کنیم!

یاکوا یک شیرینی بسیار ساده است که شما هم می‌توانید آن را درست کنید. بی‌شک ظاهر جذاب و دل انگیز آن، باعث می‌شود تا با حس خوشایندی، شیرینی عسل را همراه با دارچین و گرمی زنجبیل همین الان، تجربه کنید و یاکوا تبدیل به خوشمزه‌ترین دسری شود که در زندگی خود دیده‌اید. با وجود اینکه حتی آن را نچشیده‌اید. در ادامه با طرز تهیه یاکوا، همراه شماییم.

یاکوا

مواد لازم

مواد لازم برای شربت یاکوا

شربت مالت برنج ۳۵۰ گرم
عسل ۷۰ گرم
آب ۱۵۰ میلی لیتر
زنجبیل ۴ یا ۵ تکه
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای خمیر یاکوا

شکر ۱۰۰ گرم
آب ۵۰ میلی لیتر
شربت یاکوا ۲۵ میلی لیتر
روغن پخت و پز ۵۰ میلی لیتر
آرد گندم ۲۵۰ گرم
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

طرز تهیه شربت یاکوا

ابتدا قابلمه ای را روی حرارت متوسط بگذارید. شربت برنج را همراه با عسل درون قابلمه بریزید. سپس آب، تکه های زنجبیل و مقدار کمی آبلیمو را به آن بیافزایید و هم بزنید، منتظر بمانید تا به آرامی به جوش آید.۱

زمانی که به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بماند. سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا به آرامی سرد شود.۲

شربت یاکوا شما آماده است.۳

طرز تهیه خمیر یاکوا

ابتدا آب و شکر را در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
سپس به مقدار گفته شده، کمی از شربت یاکوایی را که در ابتدا درست کردید به همراه روغن کنجد یا روغن پخت و پز، به آن بیافزائید و به خوبی هم بزنید.

۴
حالا نوبت آرد و دارچین است. آرد و دارچین را به مخلوط اضافه کنید و با دست به خوبی مخلوط را روز دهید تا به یک خمیر یکدست و تقریبا سفت تبدیل شود.

۵۶

خمیر شما آماده است.

۷
حال نوبت آن است تا شکل های زیبای گل های آفتابگردان را درست کنید. برای این کار می توانید از قالب های کوچک آفتابگردانی یا هر شکلی که دوست دارید، استفاده کنید.

۸
به مقدار ۱۵ الی ۲۰ گرم از خمیر را بردارید و در قالب بگذارید تا شکل بگیرد. با تمام خمیر این کار را انجام دهید.

۹
روغن سرخ کردنی را تا دمای ۱۳۰ درجه داغ کنید. یاکواهای خود را داخل آن بیاندازید و آن ها رو سرخ کنید. زمانی که رنگ یاکواها طلایی شدند، آن ها را از روغن خارج کنید و با دستمال مخصوص روغن گیری کنید.

۱۰۱۱

یاکواها را به مدت ۱۰ دقیقه درون شربتی که در ابتدا درست کردید، قرار دهید تا آن را جذب کنند. سپس یاکوا های خود را از شربت خارج کنید و اجازه دهید تا شربت اضافی آن جدا شود.

۱۲
به سلیقه خود یاکوا ها را در بشقاب بچینید. برای تزئین از کنجد یا دارچین استفاده کنید و از این طعم بینظیر لذت ببرید.

Yakgwa

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ
14 نظرات
  1. سانیا می گوید

    خیلی از قیافه و شکل این شیرینی های زنجبلی یاکوا خوشم میاد ، شاید یکبار بخوام امتحانش کنم و درستش کنم.

    1. کیمیا حدادی می گوید

      حتما امتحان کنین. شیرینی ساده و خوشمزه ای هست.

  2. Dream 13 می گوید

    شیرینی خوشمزه ای بنظر میرسه شاید ظاهر ساده ای داشته باشه اما طرح و رنگ طلایی اون برام خیلی دوست داشتنی و جذابه و حتی با دیدن تصاویر هم میتونستم تردی اون و زمانی که یه گاز بهش میزنی رو حس کنم. خیلی اهل زنجبیل و دارچین نیستم. ولی اینکه این شیرینی با عسل و این ترکیبات سالم تهیه میشه می‌تونه نشون از مغذی بودنش هم باشه. خیلی ممنون بابت این پست خوشمزه

    1. کیمیا حدادی می گوید

      بله اغلب ما از غذاهای سردی بیشتر استفاده میکنیم. این ترکیب گرمی، برای مزاج های سرد خیلی مفیده و باعث بهبود عملکرد دستگاه گردش خون و گوارش میشه

  3. مهشاد رنجبران می گوید

    خیلیییی دلم میخواد امتحان کنم از این شیرینی.😭😭بنظر خیلیی خوشمزه میاد

    1. کیمیا حدادی می گوید

      حتما امتحان کنین و نظر تون درمورد طعم رو با ما به اشتراک بذارین

  4. نسیم می گوید

    همیشه تو این سریالای تاریخی میدیدم و چقدر ظاهرشون خوشمزه میزنه😋

    1. کیمیا حدادی می گوید

      مطمئنا ترکیب عسل و دارچین و زنجبیل چیز بی نظیریه. شاید یه چیزی تو مایه های خاگینه خودمون

  5. ♡PArsa♡ می گوید

    به نظر خیلی خوشمزه میاد🤩🤗

    1. کیمیا حدادی می گوید

      بله…شیرینی خیلی ساده ایه که مواد لازم هم به راحتی قابل دسترسه. حتما حتما امتحان کنین. منتظر نظر شما درمورد طعم ترکیب دارچین و عسل یاکوا هستم :))))

  6. پم بیزلی می گوید

    همون شیرینی که توی سریال کیمیاگر روح سرش دعوا بود😂
    خیلی خوشمزه به نظر میاد.

    1. کیمیا حدادی می گوید

      درست کردنش خیلی ساده هست. مزه شم که یه چیز دیگه. درست کردنش مطمئنا برای کیدرامرها لذت بخش خواهد بود. فکر کنم همین که سرش دعوا بوده مشخص میکنه که قراره چه طعمی داشته باشه🤤🤤🤤🤤

  7. Saghar می گوید

    شربت برنج از کجا میشه پیدا کرد؟

    1. هومان نمکی زاده اصفهانی می گوید

      سلام بسیاری از فروشگاه های اینترنتی غذایی دارند برای فروش.کافیه سرچ کنید “خرید شربت برنج کره ای”