غذاهای مناسبتی در کره جنوبی

غذا یکی از بهترین راه ها برای کشف فرهنگ کشورها است. در این پست از وبسایت تهران تا سئول به معرفی غذاهایی خواهیم پرداخت که در مناسبت های مختلف کره ای خورده می شوند.با ما همراه باشید.

1.در Seolllal(سال نو کره ای) با خوردن یک کاسه Tteokguk  پیرتر شوید!

 

وقتی خانواده ها برای جشن سال نو کره ای دور هم جمع می شوند غذاهای زیادی تهیه می شود، با این حال غذایی که منحصر به فرد و ضروری است Tteokguk است.

تتئوک گوک یک نوع سوپ برنجی است که آن را در اولین صبح سال نو می خورند.

در کره جنوبی همه در روز سال نو یک سال بزرگ تر می شوند و خوردن تتئوک گوک به این معنا است که یک سال دیگر هم خورده اید.

برای تهیه این سوپ خانواده ها کیک برنجی را را به شکل بیضی درست می کنند و یا می خرند،کیک های برنجی به شکل سکه که نماد رفاه است در آبگوشت فلفلی با طعم گوشت گاو یا به طور سنتی پخته می شود.

2.در Sambok بعد از خوردن یک کاسه Samgye-tang احساس بهتری خواهید داشت.

 

سامبوک نامی است که به گرم ترین زمان سال داده می شود. سه روز در این زمان وجود دارد که آن را روزهای سگ نامیده اند.

Chobok و Jungbok و Malbok که آن ها را روزهای سگ نامیده اند.

با کمال تعجب غذایی که معمولا در سه روز گرم سال خورده می شود غذاهایی مانند Naengmyeon رشته فرنگی یخی و بینگسو نیست!

این غذا یک سوپ داغ است که از یک مرغ کامل پر شده با برنج،جینسینگ و عناب است که آن را در یک قابلمه سنگی مشکی گرم شده سرو می کنند و تا زمان خوردن به جوشیدن ادامه می دهد.

حالا علت خوردن یک غذای گرم در روزهای گرم چه می تواند باشد؟

این تئوری وجود دارد که برای احساس راحتی بیشتر در تابستان گرم بهترین راه این است که دمای بدن خود را افزایش دهید تا شرایط بیرونی را برآورده کنید.

3. در روز شکر گزاری Chuseok با Songpyeon جشن گرفته می شود.

 

نسخه کره ای جشن شکرگزاری چوسوک در فصل پاییز هنگام برداشت برگزار می شود.

این جشن ابتدا برای اجداد و سپس برای اعضای زنده خانواده برگزار می شود.

جشن چوسوک شامل بهترین میوه ها،ماهی کامل،ماهی مرکب،هشت پا،مرغ، برنج و بسیاری از انواع پنکیک ها و کیک های برنجی Songpyeon که به شکل ماه است.

به طور سنتی خانواده ها قبل از جشن چوسوک جمع می شوند تا Songpyeon را درست کنند.

کیک های برنجی با مواد شیرین مانند کنجد، آجیل، لوبیا و عسل پر می شوند و در بسیاری از رنگ های زیبا از جمله بنفش، سبز و زرد هستند و فقط از رنگهای غذایی طبیعی استفاده می شود.

 

4. در روز تولد با خوردن یک کاسه Miyeok-Gu به مادر خود احترام بگذارید.

 

معمولا جشن تولدهای ویژه ای در کره برگزار نمی شود زیرا همه در سال نو لونار یک سال پیرتر می شوند.

با این حال، کره ای ها به عنوان ادای احترام به مادران در روز تولد واقعی خود، یک کاسه میوک-گوک برای صبحانه می خورند.

میوک-گوک به عنوان سوپ تولد انتخاب شده است زیرا مادران تازه وارد این سوپ را برای چندین هفته پس از زایمان می خورند تا مواد مغذی مورد نیاز خود و نوزادش را تامین کنند.

Miyeok-Guk با میوک، نوعی جلبک درست می شود. این جلبک به طرز شگفت آوری از خوشمزه ترین و محبوب ترین نوع جلبک ها است.

هدایایی مانند Tteok، Yeot و شکلات در شکل و طعم های مختلف وجود دارند.

 

 

5.به غذای روز کنکور مانند موفقیت در امتحان بچسبید!

 

Yeot و Chapssaltteok (کیک برنجی چسبناک) رایج ترین و محبوب ترین تنقلات روز کنکور یا 수능 هستند.

هدایایی مانند Tteok، Yeot و شکلات در شکل و طعم های مختلف وجود دارند.

(فعل “Butta (붙다)” در زبان کره ای دارای معانی دوگانه است – چسبیدن به چیزی یا قبولی در امتحان)

 

6.چه غذایی در شب یلدا سرو می شود؟

در گذشته فرنی لوبیا قرمز(팥죽) در زمستان بسیار خورده می شد و به طور سنتی اعتقاد داشتند رنگ قرمز رنگی است که ارواح از آن میترسند؛ بنابراین این فرنی برای اجتناب در برابر بدشانسی خورده میشد و رسم پختن و خوردن فرنی لوبیا قرمز معنایی جادویی داشت تا مانع بدی ها شود.

این غذا با گذشت زمان هنوز هم در طولانی ترین شب سال و آماده شدن برای کشت محصول پخته و خورده می شود.

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از نظر شما متشکریم!

2 نظرات
  1. کوثر سلیمانی می گوید

    پست جالب و خوشمزه‌ای بود
    خسته نباشید 💕

  2. فاطمه سادات قاسمی می گوید

    چه خوشمزه به نظر میان