دوکبوکی، یکی از پرطرفدار ترین و محبوب ترین غذا های کره ای است. این غذای خوشمزه از کیک های برنجی استوانه ای،سبزیجات، کیک های ماهی مثلثی شکل و سس چیلی تشکیل شده است. از رایج ترین غذا های کره جنوبی، که تقریبا در سراسر این کشور یافت می شود. 

در این پست از وبسایت تهران تا سئول به معرفی طرز تهیه دوکبوکی پرداخته ایم.

 


مواد لازم برای کیک برنجی:

آرد برنج  2 لیوان (200 گرم)
آب جوش  1 لیوان
نمک  1/2 قاشق چای خوری
روغن کنجد  1 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای سس:

آب جوش  4 لیوان
فلفل چیلی  3 قاشق غذا خوری
شکر  2 قاشق غذا خوری
پیازچه  1 عدد
رب گوجه فرنگی  2 قاشق غذا خوری
سس سویا  1 قاشق غذا خوری
سیر  3 حبه
تخم مرغ آب پز  3 عدد
نودل  1 بسته
روغن کنجد  1 قاشق غذا خوری
کنجد خام  1 قاشق غذا خوری (اختیاری)
کلم سفید  20 گرم (اختیاری)
ماهی خشک  5 عدد (اختیاری)


درست کردن کیک برنجی

مرحله اول:

اول از همه، آرد برنج را همراه نمک داخل ظرفی مخلوط کرده و یک لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید.
مخلوط را آرام هم بزنید تا به صورت تقریبا خمیری در آید. (توجه: حالت خمیر باید کمی شل اما چسبیده باشد)

مرحله دوم:

باید خمیر را بخار پز کنید.
خمیر را روی محل صافی قرار دهید. روی آن پلاستیک کشیده و دو سوراخ در آن ایجاد کنید.
میتوانید از کاغذ روغنی برای زیر خمیر استفاده کنید که خمیر به سطح نچسبد. به مدت 2 دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
توجه داشته باشید درصورت استفاده از بخار پز، باید به اندازه کافی آب داشته باشد.

مرحله سوم:

خمیر را از مایکروفر در بیاورید و خوب ورز دهید. بعد اتمام کار دوباره روی آن را بپوشانید و 2 دقیقه دیگر، آن را در مایکروفر قرار دهید.

سطح صافی (مانند سینی) را با روغن کنجد چرب کنید. خمیر را بر روی آن قرار دهید و آن را بصورت رول هایی به قطر 2 یا 3 سانت در بیاورید. رول ها را به اندازه 5 سانت برش بزنید.

 


درست کردن سس دوکبوکی:

مرحله اول:

اگر از ماهی استفاده می کنید، آنها را پاک کرده و در 4 لیوان آب جوش بریزید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت قرار دهید.
بعد گذشت 30 دقیقه سیر، پودر فلفل، شکر، روغن کنجد،رب گوجه( میتوانید از رب چیلی هم استفاده کنید)را به آب اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید.

مرحله دوم:

کیک های برنجی را نیز به مخلوط اضافه کنید و بگذارید به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزند.
و در آخر نودل، پیازچه، کلم و تخم مرغ های آب پز را هم به مخلوط اضافه کرده و بعد از گذشت 7 تا 10 دقیقه از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم:

میتوانید برای تزئین کردن، از کمی کنجد یا هرچیز دیگه ای استفاده کنید.
توجه داشته باشید که مواد ذکر شده ی بالا، بسته به سلیقه و تعداد نفرات شما میتواند کم یا زیاد شود اما به جز موادی که اختیاری است؛ موارد دیگر نباید از دستور غذایی حذف شوند.

 

غذای شما آماده شد. نوش جان^^

 

ویدیویی از طرز تهیه دوکبوکی:

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ
7 نظرات
  1. نرجس حسینعلی پور می گوید

    عالی بود ممنون😍❤️

    1. نرگس داورپناه می گوید

      ممنون از شما❤

  2. فاطمه سادات قاسمی می گوید

    عالیی بود!!!

    1. نرگس داورپناه می گوید

      ممنون که وقت گذاشتی❤

  3. فاطمه سادات قاسمی می گوید

    عالی و کاربردی بود نرگس عزیز خسته نباشی

    1. نرگس داورپناه می گوید

      سلامت باشی ممنون بابت نظرت❤🥺

  4. مهشاد رنجبران می گوید

    اگه برم کره اولین غذايى که امتحان میکنم دوکبوکى عه خیلى دلم میخواد بدونم چه مزه اى داره.