طرز تهیه سامگه تانگ

삼계탕

کشور کره جنوبی از دیرباز بخاطر غذاهای خوشمزه و اهمیتی که مردمش به غذاخوردن میدهند شناخته میشود.مسلما شما نیز اهمیتی که به سرو غذا در سریال یانگوم داده میشد را به یاد میآورید.سامگه تانگ یا سوپ مرغ جنسینگ کره ای یک غذای خوشمزه ی کره ای است که بسیار بسیار مقوی می باشد. در این پست از مجله فرهنگی خبری تهران تا سئول به آموزش طرز تهیه این غذای خوشمزه پرداخته ایم. با ما همراه باشید.


مواد لازم برای 3تا4 نفر:

  • مرغ کامل(باید اندازه مرغ خیلی کوچیک باشه)
  • 1.5 لیتر آب
  • 1/4 فنجان برنج شیرین (برنج موچی یا برنج استیکی) ، به مدت 2 ساعت در آب خیسانده شود(این کار را می توان شب قبل انجام داد و در یخچال نگهداری کرد)
  • 1 جینسینگ کره ای خشک یا تازه یا جینسینگ آمریکایی (من از 15 گرم جینسینگ خشک استفاده کردم)
  • 4 حبه سیر کامل ، پوست کنده
  • 5 عناب خشک شده
  • 3 تا 4 عدد زنجبیل ، اگر قبلاً آن را پوست نگرفتید ، پوست بگیرید.(اختیاری)
  • 3 تا 4 شاه بلوط تازه یا یخ زده ، اگر قبلاً پوست آن را جدا نکرده اید ، پوست بگیرید.(اختیاری)

دستورپخت سامگه تانگ:

  1. مرغ را کاملاً در زیر آب سرد بشویید.
  2. مرغ را با برنج شیرین ، جینسینگ ، حبه سیر ، عناب ، زنجبیل و شاه بلوط پر کنید. پا های مرغ را ضربدری کنید و آنها را ببندید.
  3. آب را  به همراه مرغ شکم پر در قابلمه بزرگی بریزید. در قابلمه را بگذارید و روی حرارت زیاد به مدت 20 دقیقه بجوشانید. حرارت را کم کم، کم کنید و بیشتر بجوشانید تا مرغ کاملاً پخته شود (حدود 30 دقیقه ). سپس ، اطمینان حاصل کنید که برنج شیرین  نیز کاملاً پخته شده است. هرگونه تفاله را به دلخواه از بین ببرید.
  4. مرغ و سوپ را به ظرف سرو منتقل کنید. با پیازچه تزیین کرده و سرو کنید. فلفل سیاه و نمک را میتوانید به مقدار دلخواه اضافه کنید.
    سامگه تانگ را میتوانید با انواع کیمچی نیز سرو کنید.

 

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ