نِنگمیون (به کره ای :냉면 ) (به انگلیسی: Naengmyeon )یکی از غذاها با منشأ کره شمالی است که از نودل های دست ساز بلند و نازک تشکیل شده از آرد و نشاسته مواد مختلف از جمله گندم سیاه ، سیب زمینی، سیب زمینی شیرین، نشاسته پیکان (رنگ تیره تر و جویدنی تر از رشته فرنگی گندم سیاه) تهیه می شود.در این پست از وبسایت تهران تا سئول به معرفی طرز تهیه این غذا میپردازیم.

تاریخچه  نِنگمیون :

با توجه به اسناد قرن نوزدهم،  نِنگمیون از زمان سلسله چوسان به عنوان و یک غذای لذیذ در کره شمالی بود شناخته می شد_به ویژه در شهرهای پیونگ یانگ (평양) و هامهونگ (함흥)_  نِنگمیون به طور گسترده در سراسر کره شمالی و کره جنوبی پس از جنگ کره محبوب شد. این غذا در یک کاسه بزرگ برنجی یا فولادی ضد زنگ با آبگوشت یخی تند، خیار خرد شده، تکه های گلابی کره ای، نوارهای نازک و پهن تربچه کمی ترشی و یک تخم مرغ آب پز یا تکه هایی از گوشت گاو آب پز سرد یا هر دو سرو می شود. سس خردل تند (یا روغن خردل) و سرکه اغلب قبل از مصرف اضافه می شود. به طور سنتی، رشته‌های بلند بدون برش خورده می‌شوند زیرا آنها نمادی از طول عمر و سلامتی هستند؛ اما برای سرو در رستوران‌ها معمولاً برای بریدن رشته‌ها از قیچی استفاده می‌کنند.

انواع نِنگمیون  :

평양냉면


진주냉면

물냉면


비빔냉면

بیبیم ننگمیون:
مواد لازم:

2 قاشق غذاخوری سس سویا 1/4 فنجان سیب فوجی مخلوط
1/4 فنجان گلابی مخلوط
4 فنجان پیاز مخلوط شده
½ فنجان آب
1/4 فنجان گوچوگارو(پودر  فلفل تند کره ای)
2 قاشق غذاخوری رب فلفل تند گوچوجان (اگر تندتر می خواهید بیشتر شود)
1 قاشق غذاخوری سیر تازه خرد شده
1 قاشق غذاخوری دانه کنجد
1 قاشق غذاخوری روغن کنجد
1 قاشق غذاخوری سرکه برنج قهوه ای
1 قاشق غذاخوری عسل
یک بسته نودل گندم سیاه
خیار های برش داده شده به صورت رشته ای
کیمچی
آب گوشت
روغن کنجد
سرکه برنج قهوه ای
دانه کنجد
نصف تخم مرغ آب پز

طرز تهیه:

تمام مواد (به جز روغن کنجد، سرکه برنج قهوه ای و عسل) را در غذا ساز یا مخلوط کن با هم مخلوط کنید. در ظرفی بریزید و بگذارید به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال بماند.
نودل ها را در آب جوش طبق دستور بسته حدود 3 تا 5 دقیقه بجوشانید.
خیار و کیمچی را برش دهید و کنار بگذارید. نودل ها را آبکش کنید و کاملا بشویید.
سس بیبیم (از قبل آماده شده) را از یخچال خارج کرده و روغن کنجد، سرکه برنج قهوه ای و عسل را با آن مخلوط کنید.
رشته ها و سس بیبیم را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و مخلوط کنید. کمی روغن کنجد، در صورت تمایل سرکه برنج قهوه ای بریزید و روی آن را با یک تخم مرغ آب و دانه کنجد پز تزئین کنید.

توجه داشته باشید که مواد لازم برای تهیه این غذا در مناطق مختلف متفاوت است که در این پست به دو مورد آن پرداخته ایم.

شما از کدوم مدل نِنگمیون  خوشتون اومد؟ نظرتون رو در کامنت ها بهمون بگید😊

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ
1 نظر
  1. امیرعلی ☯️💖🖤 می گوید

    👌😋😋😋😋😋