طرزتهیه مرغ تند و شیرین کره ای

مرغ تند و شیرین کره ای

مرغ تند و شیرین کره ای (به انگلیسی:  korean sweet spicy chicken  )  (به کره ای :닭강정)یکی از معروف ترین غذاهای کره ای است که امروزه از طریق موک بانگ(먹방 )یا همون eating show و همچنین شبکه های اجتماعی معروف شده است.این غذا  طرزتهیه های متفاوتی دارد که در این پست از وبسایت تهران تا سئول به معرفی 2 مورد از آن ها میپردازیم.

دستور پخت اول مرغ تند و شیرین کره ای

مواد مورد نیاز برای 2 وعده

مطالب پیشنهادی

10 بال مرغ (میتونید هر قسمت از مرغ که دوست داشتید رو استفاده کنید ولی توجه کنید که مرغ رو به قطعات کوچکتر تبدیل کنید که بهتر سرخ بشه)
نشاسته ذرت 1 فنجان (125 گرم)
روغن برای سرخ کردن
کنجد برای سرو
خمیر ½ فنجان

نشاسته ذرت (65 گرم)

½فنجان آرد (65 گرم)
2 قاشق چای خوری نمک
1 فنجان آب (240 میلی لیتر)

مواد لازم برای سس

2 قاشق غذاخوری سس سویا
¼ فنجان عسل (85 گرم)
2 قاشق غذاخوری سرکه برنج
2 قاشق غذاخوری گوچوجان، (رب فلفل کره ای)
2 حبه سیر، خرد شده
1 قاشق غذاخوری زنجبیل، رنده شده

طرزتهیه

خمیر را آماده کرده و در ظرفی با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود . روغن را در یک قابلمه ریخته و صبر کنید تا داغ شود. مرغ ها را به نشاسته ذرت آغشته کنید و بعد آن را داخل خمیر بریزید و سپس داخل روغن سرخ کنید . بال ها را هر بار حدود 5-7 دقیقه سرخ کنید تا طلایی روشن شود. بال ها را برای بار دوم سرخ کنید تا طلایی و ترد شود. حال مرغ های سرخ شده را روی دستمال جذب روغن گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود .در پایان سس آماده شده و مرغ ها را در ماهیتابه ای با هم مخلوط کنید . مرغ کره ای شما آماده است.

دستور پخت دوم مرغ تند و شیرین کره ای

مرغ تند و شیرین کره ای

مواد لازم

فیله مرغ (350g)
نمک (3پیمانه)
پودر زنجبیل(0.5قاشق چای خوری)
سیر خرد شده (1قاشق چای خوری)
شیر(3قاشق چای خوری)
فلفل سیاه(0.5قاشق چای خوری)
شکر (2قاشق چای خوری)
پودر فلفل کره ای(1قاشق غذاخوری)
سیر خرد شده (1قاشق چای خوری)
سس سویا (1.5قاشق غذاخوری)
سس صدف (0.5قاشق غذاخوری)
کچاب( 0.5قاشق غذا خوری)
روغن فلفل قرمز (3قاشق غذاخوری)
شربت نشاسته (3.5قاشق غذاخوری)
آرد سفید (40g)
آرد برنج( 60g)
آب(100ml)
روغن(به مقدار لازم)
فلفل سبز (1عدد)
بادام زمینی خرد شده (2قاشق غذا خوری)

طرزتهیه

ابتدا مرغ هارا به اندازه دلخواه تکه کنید
سپس مرغ هارا در ظرفی ریخته نمک، پودر زنجبیل، سیر خرد شده ، شیر و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید تا به تمام مرغ ها برسد. سپس 30دقیقه در یخچال بگذارید.
برای آماده کردن سس شکر، پودر فلفل کره ای، سس صدف ،سس سویا، سیر خرد شده، کچاب و شربت نشاسته را در ظرف ریخته و هم بزنید.
برای درست کردن خمیر آرد سفید و آرد برنج را در ظرفی ریخته سپس کمی نمک و آب اضافه کنید هم بزنید تا مایع یکدستی حاصل شود. حال مرغ هایی که 30دقیقه در یخچال مانده اند را داخل خمیر بریزید و هم بزنید تا تمام سطح آن را بپوشاند و سپس در روغن سرخ کنید.بعد از چند دقیقه مرغ هارا دوباره سرخ کنید تا ترد تر شود.
سس آماده شده را در ماهیتابه ریخته و 30ثانیه تفت دهید سپس به مرغ ها مقداری فلفل سبز خرد شده و بادام زمینی خرد شده  اضافه کنید.
مرغ تند و شیرین کره ای شما آماده است!
نوش جان

برای بهتر یادگرفتن ویدیو زیر را ببینید.

نکته : توجه کنید حتما نیازی نیست که مواد گفته شده در دستور را استفاده کنید میتوانید طبق سلیقه خودتان آن هارا جایگزین یا حذف کنید.

مرغ تند و شیرین کره ای

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ
6 نظرات
  1. مهدیس دنکوب می گوید

    مرغ تند و شیرین کره ای جزو اولین غذاهایی هست که وقتی رفتم کره دوست دارم امتحانش کنم😋🤍

  2. Dream 13 می گوید

    عکسهایی که استفاده کرده بودید خیلی خوب بودن. باید بنویسید خواندن این پست هنگام گرسنگی به هیچ وجه توصیه نمی شود😂 از بس خوشمزه بود.
    خسته نباشید😊

  3. سارا موحدی می گوید

    فقط منی که بعداز خوندن این پست گشنم شددد ، این غذای کره ای یکی از جذاب ترین و هوس برانگیزترین غذاهای کره ایه. ترکیبش با یک خیابان بارون زدههه یکی از ارزوهامههه :((((((

  4. نرجس حسینعلی پور می گوید

    یکی از غذاهای معروف کی دراما👌😍

  5. کیمیا حدادی می گوید

    دو تا دستور پخت!!! حتما باید امتحان شون کنم 🙂

  6. کوثر سلیمانی می گوید

    پختن این غذا بنظرم زیاد راحت نیست. ینی به تجربه نیاز داره تا خوب دربیاد
    اما باید خیلی خوشمزه باشه😋