بیشتر غذاهای کره‌ای مثل کیمچی از برنج، سبزیجات (عموما در جنوب) و گوشت تهیه می‌شوند. همچنین ترکیبات متداول در طرز تهیه غذاهای کره‌ ای شامل روغن کنجد، رب لوبیای تخمیر شده، سس سویا، نمک، سیر، گوچوتگارو (پوسته فلفل)، گوچوجانگ (خمیر چیلی قرمز تخمیر شده) و کلم ناپا می‌شود.

رولت تخم مرغ کره ای یکی از غذاهای خوش طعم و رنگ کره ای هست که معمولا به عنوان صبحانه یا مکملی در کنار بقیه ی غذاها استفاده میشود.به این غذا در زبان کره‌ای، گیِران ماری (GYERAN MARI) گفته می‌شود. گیران به معنی تخم‌مرغ است و ماری روشی است که املت پیچیده می‌شود.امروز در وبسایت تهران تا سئول میخواهیم یاد بگیریم که  چطور این غذارو در ۱۰ دقیقه درست کنیم.

مواد لازم برای تهیه رولت تخم مرغ کره ای :

تخم مرغ: ۳ عدد

هویج: ۱ عدد (خرد شده)

پیازچه: ۱ ساقه (خرد شده)

نمک: به میزان لازم

فلفل سیاه: به میزان دلخواه

پنیر چدار یا موزارلا: برای تزیین روی رولت یا در صورت تمایل استفاده در آن

رولت تخم مرغ کره ای

دستور پخت رولت تخم مرغ کره ای:

مرحله اول:مایه املت کره ای

ابتدا مایه املت را درست کنید. برای این کار تخم‌ مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و با چنگال کاملا به هم بزنید تا کف کند. نمک و فلفل را به اندازه دلخواه به آن اضافه کنید. هویج و پیازچه را ریز خرد کنید. از قسمت سبز پیازچه استفاده کنید. مواد را با هم مخلوط کنید.

 

رولت تخم مرغ کره ای

 

در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. البته می‌توانید از روغن کنجد هم استفاده کنید. وقتی روغن به اندازه کافی داغ شد، مایه تخم مرغ را در ماهیتابه بریزید، به طوری که کل سطح تابه را بگیرد. اجازه دهید تخم مرغ بپزد و سطح زیرین آن طلایی شود.

 

رولت تخم مرغ کره ای

 

مرحله دوم:رول‌های املت کره ای

روی تخم مرغ را پنیر چدار یا پنیر موزارلا بریزید. حالا از یک سمت شروع به رول کردن تخم مرغ کرده و کل تخم مرغ داخل تابه را رولت کنید. طوری این کار را انجام دهید که لایه‌های که رول شده، به هم بچسبند. با هر بار رول کردن، با فشار وارد کردن به رولت، از چسبیدن لایه ها به هم مطمئن شوید.

 

رولت تخم مرغ کره ای

 

دوباره دو طرف رول را سرخ کنید تا طلایی شود. حرارت را قطع کنید و اجازه دهید رولت تخم مرغ و سبزیجات خنک شود. رولت را از تابه خارج کنید تا خنک شود. آن را به قسمت‌های مساوی و در اندازه دلخواه برش بزنید و سرو کنید.

رولت تخم مرغ کره ای

 

بنا بر ذائقه کره‌ای‌ها، رول تخم‌مرغ باید کمی شور پخته شود و به عنوان یک غذای سالم برای کودکانی که به مدرسه می‌روند هم عالی است. از طرفی گاهی آن را با یک کاسه برنج بخارپز سرو می‌کنند.

می‌توانید مقداری سس گوجه فرنگی را روی رول‌های تخم مرغ بریزید، البته اگر با سلیقه شما جور در می‌آید.

سایر مواد محبوبی که در طرز تهیه رولت تخم مرغ به کار می‌رود، شامل فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده ، هویج ، کدو سبز ، پیاز ، ژامبون ، گوشت خرچنگ‌، ​​ماهی تن کنسرو شده، جلبک دریایی بو داده است و این لیست حتی می تواند بر اساس ذائقه شخصی ادامه پیدا کند.

رولت تخم مرغ کره ای

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از نظر شما متشکریم!

17 نظرات
  1. Dream 13 می گوید

    وای خیلی دوست داشتم بدونم که چجوری این رولت رو تهیه می کنن که به آرزوم رسیدم😂
    مرسی ملیکا جان و خسته نباشی🥰

    1. ملیکا حکیم می گوید

      خواهش میکنم عزیزم☺️💜
      خوشحالم دوسش داشتین🤗🤗

    2. ملیکا حکیم می گوید

      ممنون از نظری که دادی☺️☺️💜💜

  2. سارا موحدی می گوید

    به نظر رول کردن تخم مرغ ها باید سخت باشه مطمئنا رول های من چندبار اول خیلی زشت و بدترکیب میشن

    1. ملیکا حکیم می گوید

      نههه نزن این حرفوووووو
      درسته یکم کار سختیه ولی نه اونقدری که زشت بشه. خیلی هم عالی و خوش طعم میشه😋😋

    2. ملیکا حکیم می گوید

      خوشحال میشم که درستش کنی و بهم بگی چه طور شده 😀😀

  3. کوثر سلیمانی می گوید

    خیلی خوشمزه و عالی😋
    مرسی بابت این پست💕

    1. ملیکا حکیم می گوید

      خوشحالم دوسش داشتی و ممنون که نظر دادی😊💙

  4. نرجس حسینعلی پور می گوید

    یکی از راحت ترین صبحانه ها که حتی تو ایران هم میشه درست کرد👌😁بعضی اوقات دیدم که کنار غذاهای دیگه هم سرو میکنن😍

    1. ملیکا حکیم می گوید

      واقعا غذای خوش طعم و ساده ایه. من که عاشقشم و همیشه کنار نودل درستش میکنم😋😋

    2. ملیکا حکیم می گوید

      ممنون که نظر دادی😊🤗

  5. نرجس حسینعلی پور می گوید

    راحت ترین صبحانه ای که حتی تو ایران هم میشه درست کرد👌😁بعضی اوقات دیدم که کنار غذاهای دیگه هم سرو میکنن😍

  6. کیمیا حدادی می گوید

    آخ جون! یه صبحونه متفاوت پروتئینی🤤

    1. ملیکا حکیم می گوید

      😋😂💙

  7. سینا جوادپور می گوید

    ملیکا من پاشدم درست کردم هر چند یکم سوخت 😂 اما خوشمزه شده بود دستت درد نکنه بابت پست خوشمزه

    1. ملیکا حکیم می گوید

      عافرین به همتت👏🏻💪🏻👏🏻💪🏻👏🏻💪🏻👏🏻💪🏻
      خیلیم عاااالی. قرار نیست که مال همه بار اول عین غذای یه سر آشپز بشه. برا خود منم بار اول سخت بود درست کردنش.🥲😅

    2. ملیکا حکیم می گوید

      خوشحالم دوستش داشتی و ممنون که نظر دادی☺️💜💙