طرز تهیه کیمچی کره ای

کیمچی

کیمچی از آن دسته غذاهای کره ای هست که در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفته. کیمچی یک غذای فرعی است که معمولا در کنار غذای اصلی همه کره ای ها میتوان آن را دید. البته علاقه برخی مردم به کیمچی آنقدر زیاد است که از آن به عنوان غذای اصلی یاد می کنند.

kimchi

شاید باور نکنید اما از زمان اولین کیمچی تا به امروز، بیش از ۲۰۰ نوع مختلف آن توسط آشپزهای ماهر کره ای و غیر کره ای، ایجاد شده است. ولی کره ای ها چهار نوع کیمچی کلم، کاهو چینی، کیمچی پیازچه و کیمچی ترب سفید را اصلی ترین کیمچی ها می دانند. در این پست از مجله فرهنگی خبری تهران تا سئول، طرز تهیه کیمچی کاهو چینی را آموزش می دهیم.

kimchiمواد لازم جهت تهیه کیمچی کره ای برای ۶ نفر:

کاهو چینی: ۲ عدد
هویج خلالی شده: ۱ عدد
پیازچه 5 سانتی خردشده: ۵ عدد
ترب سفید خلالی شده: ۱/۲ عدد
آرد برنج: ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل تند: به مقدار لازم
نمک: ۱/۲ لیوان
فلفل پاپریکا: ۵ قاشق غذا خوری
سرکه بالزامیک یا سس سویا: ۵ قاشق سوپ خوری
زنجبیل رنده شده: ۱ قاشق غذا خوری
سیر رنده شده: ۱۰ حبه
شکر سفید یا قهوه ای: ۲ قاشق سوپ خوری
آب: ۱ لیوان
پیاز سفید خلال شده: ۱ عدد

kimchiطرز تهیه کیمچی:

۱. کاهوها را از وسط و در جهت طول به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید، دقت کنید هیچکدام از قستها از انتهای کاهو جدا نشوند. کاهو ها را خوب با آب شستشو دهید. سپس در یک ظرف بزرگ کمتر از نصف آب سرد بریزید و کاهوها را داخل آن بگذارید. نمک را در لابلای برگ های کاهو ریخته و مطمئن شوید همه جای کاهو به نمک آغشته شده باشد. روی آن را بپوشانید تا سریع تر آماده شود.

1

۲. کاهوها باید به مدت ۲ ساعت در داخل طرف باقی بمانند و فقط هر ۳۰ دقیقه کاهوها جابجا کنید تا همه کاهوها به نمک و آب آغشته شوند. بعد از گذشت ۲ ساعت کاهوها را خوب با آب سرد بشورید.

2

۳. یک لیوان آب را با آرد برنج سفید مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه حرارت می‌دهیم. وقتی که مخلوط شروع به جوشیدن کرد شکر را به مواد اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر حرارت میدهیم و سپس می‌گذاریم تا سرد شود.

3

۴. مخلوط آرد برنج سرد شده را در طرف بزرگی ریخته و سیر له شده، زنجبیل، پیاز و سرکه بالزامیک یا سویا سس و پودر فلفل قرمز و پودر پاپریکا را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم.

4

۵. ترب خرد شده، پیازچه و هویج خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و با دست خوب مخلوط می‌کنیم. (بهتر است از دستکش پلاستیکی برای بو نگرفتن دست استفاده کنید.) کاهوها را داخل ظرف کرده و با دست سعی کنید مخلوط را به تمام کاهو آغشته کنید.

5

5

5کیمچی شما آماده است. میتوان بلافاصله بعد از آماده سازی کیمچی را سرو کرد ولی برای گرفتن بهترین نتیجه باید ۱ تا ۲ روز بسته به دمای محیط کاهوهای آغشته به مواد را در طرف پلاستیکی دربسته‌ای بگذارید تا در دمای اتاق به خوبی تخمیر شوند. بعد از آن حتما باید کیمچی در ظرف در بسته‌ای در یخچال نگهداری شود.

kimchi

طرز تهیه کیمچی در ایران با طرز تهیه آن در کره جنوبی متفاوت است. برای مثال اگر از یک کره‌ای بپرسید که ترشی کیمچی چیست؟ او در پاسخ و هنگام نام‌بردن مواد اولیه، حتما اسم سس ماهی را می‌آورد. اما در ایران به دلیل کمیاب‌بودن سس ماهی و همچنین به دلیل این‌که با ذائقه اکثر ایرانیان سازگار نیست، از جایگزین‌ هایی مانند سرکه، سس سویا، تمر هندی یا رب انار استفاده می‌شود.

kimchiکیمچی را می توانید به عنوان ترشی در کنار غذای خود سرو کنید. خبر خوب این است که کیمچی را برای مدت طولانی میتوان نگهداری کرد. حتی نوعی از کیمچی کره ای وجود دارد که پس از یک سال آماده خوردن می شود.

kimchiاز نوش جان کردن کیمچی کره ای لذت ببرید.راستی اگر مدل خاصی از کیمچی هست که میخواهید یادبگیرید،برایمان در بخش نظرات بنویسید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ
8 نظرات
  1. آستیاژ رئیسی می گوید

    توضیحات روان و کامل این پست باعث میشه بخوام کیمچی درست کردن رو امتحان کنم 😁
    مرسی از پست خوبت، خسته نباشی

    1. کیمیا حدادی می گوید

      منم حتما باید امتحان کنم 😍

  2. کوثر سلیمانی می گوید

    خیلی خوشمزه بنظر میاد😭
    یروزی باید حتمن امتحانش کنم
    پست خیلی‌خوبی بود خسته نباشید💕

    1. کیمیا حدادی می گوید

      همین طوره منم باید امتحان کنم

  3. Dream 13 می گوید

    خیلی تصاویر جذابی انتخاب کرده بودید و باعث میشدن که هر لحظه آرزو کنی که یه کیمچی کره ای دم دستت بود و امتحانش میکردی. خیلی برام جالب بود که بیش از 200 نوع کیمچی توسط آشپزان مختلف تهیه شده و فقط 4 نوع کیمچی به عنوان کیمچی اصلی شناخته میشن. و اینکه در مورد ماندگاریش خیلی برام جالب بود که یه نوع کیمچی هست که بعد از یک سال میشه خوردش یاد ترشی سیر خودمون افتادم البته با اندکی تفاوت در مدت زمان😂
    خسته نباشید خیلی جامع و جذاب بود 🙏

    1. کیمیا حدادی می گوید

      درسته دقیقا مثل ترشی میمونه و خیلی سریعتر آماده میشه.

  4. مهشاد رنجبران می گوید

    خیلی خوشمزه است 😋من یک بار درست کردم😁

    1. کیمیا حدادی می گوید

      وااای چه خوب من امتحان نکردم ولی حس میکنم قراره عاشق ترشی، شیرینی و تندی همزمانش بشم