طرز تهیه ی جاجانگمیون

Jajangmyeon

قاره آسیا بزرگترین قاره ی جهان هست و اینکه تنوع غذایی توی مناطق و کشورهای متفاوتش زیاد باشه اصلا جای تعجب نیست. و خب بیشترین تنوع در نوع ، طعم، رنگ و پخت غذا ها مال کشورهای آسیای شرقی هست. بریم بیشتر درباره این موضود در تهران تا سئول حرف بزنیم…

 

جاجانگمیون چیست؟

جاجانگمیون (자장면) غذایی محبوب بین مردم کشور هایی مثل چین و کره ی جنوبی هست.

درواقع این غذا نودل یا رشته هایی هست که با سسی مخصوص گرفته شده از لوبیای سیاه چونجانگ سرو میشه. این غذا اول به دست مردم چین ابداع شد اما نه با دستوری که در حال حاضر ازش استفاده میکنیم. دستور اولیه ی این غذا خیلی سخت بود اما وقتی این غذا در کره ی جنوبی هم همه کس پسند شد دستورش تغییر کرد و با روش راحت تری طبخ شد.

و اینطوری شد که توی زمان حال این غذا به دوصورت، یکی با رشته های نودل و دیگری بابرنج آماده میشه‌.

 

حالا که فهمیدیم چه خبره بریم مواد اولیه ی مورد نیازمون رو آماده کنیم 😀

 

مواد لازم برای جاجانگمیون:

نودل(میتونه نودل مخصوص این غذا باشه یا همون نودل معمولی خودمون)                   ۴۰۰gr

سس یا رب لوبیای سیاه                  ۵قاشق غ

روغن گیاهی                                ۲قاشق غ

شکر                                           ۱قاشق غ

گوشت گوساله(مکعبی خرد شده)        ۱۰۰gr

زنجبیل رنده شده                        نصف قاشق چ

پیاز خرد شده                              ۱عدد بزرگ

کلم سفید خرد شده(اختیاری)             ۱۰۰gr

کدوی سبز(مکعبی خرد شده)           ۱عدد متوسط

آب                                            ۱لیوان

نشاسته ذرت                               ۱قاشق غ

روغن زیتون                                ۱قاشق غ

سیب زمینی(مکعبی خرد شده)         ۱عدد متوسط

نمک و فلفل

خب مواد اولیه حاضر شد. فقط اینکه سس یا رب لوبیا رو میتونید از فروشگاه هایی که خوراکی کره ای میفروشن تهیه کنید.🙂

بریم سراغ آماده کردن جاجانگمیون 🎉

 

دستور پخت:

 

۱_ ابتدا گوشت را داخل ماهیتابه ای ریخته و با دو قاشق روغن گیاهی به مدت ۵ دقیقه سرخ می‌کنیم. سپس کدوی سبز خرد شده، پیاز، کلم سفید و سیب زمینی را به گوشت اضافه کرده و مواد را برای ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید.

۲_ رب لوبیای سیاه را با شکر و روغن زیتون مخلوط کرده کرده و به گوشت و سبزیجات اضافه میکنیم. مواد را برای ۵ دقیقه تفت داده سپس یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و می گذاریم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه حرارت ببیند.

پودر نشاسته ذرت را نیز به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا غلیظ شود.

نودل ها را در ظرف آب جوش به مدت ۵ دقیق پخته و آبکش کنید و در مرحله آخر نودل را نیز به مواد اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید.🍜🍜🍜

همونطور که اول گفتم جاجانگمیون می تونه به جای نودل، با برنج کته نیز سرو شود.🫕🫕🫕

برای تزئین هم میتونید از مقداری کنجد، پیازچه ی خرد شده و چند شاخه جعفری استفاده کنید.

اینم جاجانگمیون ما. آماده ی سرو. نوش جان😋😋

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ
4 نظرات
  1. سارا موحدی می گوید

    عاشق رنگشم برم درست کنم ببینم مزه اش مثل قیافش خوبه یا ن😌مرسیی ازت ملییم

    1. ملیکا حکیم می گوید

      دقیقا خیلی خوش رنگه😆 امیدوارم طعمشم دوست داشته باشی.
      ممنون از نظرت💙

  2. Donya می گوید

    من همیشه دوست داشتم این غذارو امتحان کنم ممنون ازتون 😍😍

    1. ملیکا حکیم می گوید

      درستش کردی عکسش رو برامون همینجا کامنت کن😆
      ممنون از نظرت🤗💜