ده دسر محبوب کره ای

خیلی از اشخاص غیر کره ای بر این باور اند که مردم کشور کره جنوبی اهل غذاها و چاشنی های تند هستند، اما مردم این کشور به طعم شیرین نیز بسیار علاقه مند هستند و حتی برخی از شیرینی جات را، در وعده اصلی غذایی خود قرار می دهند. در این پست از وبسایت تهران تا سئول به معرفی ده تا از محبوب ترین شیرینی جات و دسرهای کره ای پرداخته ایم.

 


1.یاکگوآ

درواقع یاک به معنای دارو وگوا نشان دهنده تنقلات است .یاکگوا به خوراکی هایی اطلاق می شود که دارویی نیز هستند. این نام به این دلیل است که در گذشته از عسل و روغن به عنوان دارو استفاده می کردند. این غذا با دقت با مواد اولیه سالم درست شده است و در مراسم، تعطیلات، اعیاد و آیین ها به عنوان یک غذای ضروری در نظر گرفته می‌شود.

این دسر از مخلوط کردن عسل و روغن با پودر آرد ریز به دست می آید. سپس بیرون آن‌ را با برنج سرخ شده و کنجد می پوشانند. یاکوآ دسری خمیری سرخ شده‌ی بسیار خوشمزه ای است و خیلی هم طرفدار دارد. این شیرینی اغلب به شکل چرخ گل آفتاب گردان کنجدی هستند.

 

مطالب پیشنهادی


2.تئوک

تئوک، سالیان سال محبوب ترین و معروف ترین دسر کره ای به حساب می آید. کره ای ها قرن هاست که کیک های برنجی درست می کنند و این کیک ها یکی از عنصرهای جدا‌‌نشدنی جشن ها، رویدادهای بزرگ، فستیوال های سنتی یا صرفاً مهمانی‌ها هستند. این دسر، طعم ملایمی دارد وبه همین دلیل اغلب مردم فکر می کنند تئوک جز شیرینی جات  محسوب نمی‌شود.

کیک برنجی با بخار پز کردن یا آسیاب کردن برنج یا برنج چسبناک تهیه می شود. در پخت آن، نشاسته سیب زمینی یا دانه های دیگر نیز استفاده می شود و انواع مختلفی از مواد برای افزودن طعم و شکل به آن اضافه می شود.

تئوک اشکال مختلفی دارد اما، اکثرا به شکل سئونگ پیون (به شکل هلال ماه) دیده می شود. این شیرینی روی برگ کاج، بخار پز می شود برای همین، کمی طعم این برگ را دارد و از موادی مانند شاه بلوط، کنجد و لوبیا تهیه می شود.


3.هودوگ

هودوگ یک میان وعده است که از دارچین، شکر قهوه ای و بادام زمینی تهیه می شود و با شربت شیرین پر می شود. شیرینی ساده و محبوب که، اغلب به عنوان شیرینی خیابانی از آن یاد می شود و به اشکال مخلتف مانند ماهی به فروش می رسد.هودوگ شیرینی مخصوص زمستان است (وقتی هوا سرد می شود، پیدا کردن فروشنده های خیابانی که در کره هودوگ می فروشند کار سختی نیست) و از موادی مثل لوبیای قرمز، ادویه جات، آجیل و … به شکل پنکیک تهیه می شود. این میان‌وعده خوشمزه رو می‌توانید با بستنی یا پنیر ترکیب و نوش جان کنید.


4.هوآنگنام بنگ

این دسر متعلق به گیونگجو، شهری قدیمی در کره است که نشان دهنده تاریخ هزار ساله سلسله شیلاست.هوآنگنام بنگ، از یک لایه خمیر نازک که با پوره لوبیای قرمز پر شده، تهیه می شود. لوبیا قرمز با تخم مرغ و خمیر گندم مخلوط می شود، سپس این نان (بنگ به معنای نان است) بدون هیچ گونه شیرین کننده یا نگهدارنده مصنوعی، پخته می شود. این دسر تنها شیرینی است که مواد طبیعی اصلی خود را حفظ می کند. شیرینی خوشمزه و گردی است که در کره بسیار طرفدار دارد به طوری که از آن، به عنوان شیرینی ملی کره نیز یاد می شود.



5.هوآکوآجا

این دسر یک شیرینی بسیار خوشمزه و زیباست به طوری که، میان بعضی از مردم کره به اثر هنری معروف است. در گذشته جز شیرینی های سلطنتی بوده و امروزه نیز، جز شیرینی های دست ساز است. این شیرینی در لغت به معنای کیک گل است. این دسر از آرد برنج، عسل، لوبیا سیاه، کنجد سیاه، سیب زمینی شیرین، آگار و شاه بلوط تشکیل شده است.

شکل هر یک از این شیرینی های کره ای می تواند نشان دهنده یک گل، برگ، میوه ای مانند خرمالو یا کدو تنبل کوچک، صدف های دریایی و هر آنچه که یک متفکر خلاق مناسب بداند، باشد. بهترین راه برای لذت بردن از این دسر خوردن آن با چای سبز است؛ زیرا در این صورت طعم شیرین هوآکوآجا بهتر احساس می شود.

و آخرین نکته این است که این دسر، مانند غذاهای کره جنوبی بسیار سالم است. برای مثال، یک هوآکوآجا حدود 110 کالری دارد که تقریبا می توان آن را به عنوان سالم ترین گزینه در دسرها در نظر گرفت.


6.خرمالو یخ زده

یکی از دسر های سالم و ساده اما بسیار خوش طعم کره ای به حساب می آید.
مهم ترین شرط تهیه این دسر، انتخاب درست خرمالو است. خرمالو ها وابسته به رنگ و بافت و پوست شان متفاوت هستند و برای داشتن یک دسر خوب، باید یک خرمالو کاملا رسیده جز مواد باشد زیرا که این چنین خرمالو ها، پوست زخیمی دارند و بسیار مناسب هستند. این دسر سالم جایگزین خوبی برای بستنی های پر کالری و قند می باشد و در تامین ویتامین بدن نیز موثر است.

 


7.ببرو

ببرو یک چوب بیسکویت آغشته به شکلات تلخ است که به راحتی در قفسه فروشگاه ها پیدا می شود. ببرو به دلیل خوشمزه بودن و سبک منحصر به فردش ، یک میان وعده معروف است.

به دلیل شکل خاص آن، روز 11 نوامبر یعنی 11/11 روز ببرو نامیده شد که حدود 65 درصد فروش آن دراین  روز انجام می‌شود.در این روز و روز ولنتاین، عاشقان به یکدیگر ببرو هدیه میدهند.

 


8.مانجو

مانجو یک شرینی ژاپنی است که در کره نیز طرفداران بسیاری دارد. شیرینی‌ای مشابه به دسر های قبلی که با بخارپز کردن یا تفت دادن مواد در خمیری از آرد یا برنج تهیه میشود. از دسر های دیگر ارزان تر اما با کیفیت تر است و از ترکیب موادی مانند سیب زمینی، کنجد، میوه های خشک، آجیل، لوبیای قرمز و عناب تهیه می شود که روکش شکری دارد.

مواد داخل آن معمولا سیب زمینی شیرین و شاه بلوط است. و چون دسری جویدنی است با چای سبز داغ نیز میل می‌شود. از مانجو به عنوان هدیه یا در جشن های خاص استفاده می‌کنند.(مانند جشن تولد)


9.پاتبینگسو

شیرینی آسیایی که در کره نیز طرفداران خودش را دارد و جز دسته ی دسر های سرد قرار می گیرد. پاتبینگسو محبوب ترین نوع بینگسو است. “پات” به لوبیای قرمز شیرین شده است که روی تکه های یخ اضافه می شود. اضافه کردن کیک برنج جویدنی، تکه های کوچک ژله یا پودر سویا نیز طعم متمایزی به آن می دهد. اغلب شیر یخ زده را می‌تراشند و جایگزین یخ می‌کنند زیرا مخلوط کردن را آسان‌تر و طعم دسر را بهتر می‌کند.

همچنین، برخی از مواد مغذی را می توان به آن اضافه کرد. این روزها، بینگسو اغلب با ماده های غذایی دلخواه مشتری مانند میوه، پودر چای سبز، ماست و سایر مواد، سرو می شود.از مواد مورد استفاده برای تهیه این دسر، میتوان به لوبیا، پودر گردو و عناب اشاره کرد.


10.هواجون

هواجون که جز دسته ی پنکیک ها قرار می گیرد، یک کیک برنج سرخ شده در تابه است که از خمیر آرد برنج چسبناک به شکل گرد و مسطح تهیه می شود و بسته به فصل با گل های مختلف تزئین می شود، به عنوان مثال از آزالیا در بهار، گل رز در تابستان و گل داوودی در پاییز استفاده می شود.

هواجون نه تنها زیباست، بلکه سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین ها و مواد معدنی است. برخی از گل ها حدود 100 برابر بیشتر از سبزیجات و میوه ها حاوی آنتی اکسیدان های پلی فنول یا فلاونوئید هستند.

 


کدام یکی از این دسرهای خوشمزه را امتحان کردید یا دوست دارید طعم لذیذ آن‌را بچشید؟لطفا با ما به اشتراک بگذارید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ
12 نظرات
  1. نرجس حسینعلی پور می گوید

    خسته نباشید عالی بود😍❤️

    1. نرگس داورپناه می گوید

      ممنون از شما❤

  2. سینا جوادپور می گوید

    عالیی👌👌👌👌👏

    1. نرگس داورپناه می گوید

      ممنون بابت وقتی که گذاشتید😄

  3. سینا جوادپور می گوید

    خسته نباشی 👌👌

    1. نرگس داورپناه می گوید

      سلامت باشی ممنون از شما

  4. Donya می گوید

    هواجون چه ظاهر هنری داره🤭

    1. نرگس داورپناه می گوید

      همینطوره😅 ممنون از شما

  5. کوثر سلیمانی می گوید

    همشون خوشمزه‌ بنظر میان🥲
    مخصوصا پپرو و هوآکوآجا
    عالی بود💕

    1. نرگس داورپناه می گوید

      بله خیلی ظاهر خوبی دارن😄
      ممنون بابت وقتی که گذاشتید

  6. سارا موحدی می گوید

    چقدر هواجون ساده در عین حال زیباست آدم دوست داره ازشون برای تزیین استفاده کنه .

    1. نرگس داورپناه می گوید

      خلاقیت بسیار زیادی دارن
      دقیقا
      ممنون از شما❤