اگر با غذاهای کره ای آشنا باشید احتمالا اسم بولگوگی را هم شنیده اید!

در این پست از وب سایت تهران تا سئول به طرز تهیه بولگوگی خواهیم پرداخت.

 

بولگوگی که در معنای واقعی لغوی به معنای گوشت آتشی است، بولگوگی نوعی گوشت است که از تکه های نازک و ترشی گوشت گاو یا خوک پخته می شود که روی کباب یا روی اجاق گاز کبابی می شود.

همچنین اغلب در آشپزی خانگی در تابه سرخ می شود.

برای تهیه این غذا از برش های گوشت گاو یا گوشت خوک برای غذا استفاده می شود.

نوشتار لاتین:Bulgogi

نوشتار کره ای:불고기

مدت زمان آماده سازی:

10 دقیقه

پختن:

5-10 دقیقه

مواد تشکیل دهنده

1 کیلو گوشت استیکی نازک برش داده شده 

5 غذای غذاخوری سس سویا

شکر سفید 2 ½ قاشق غذاخوری

¼ فنجان پیاز سبز خرد شده

2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده

2 قاشق غذاخوری کنجد

2 قاشق غذاخوری روغن کنجد

½ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده

مراحل پخت:

گوشت گاو را به برش های نازک تقسیم کنید

گوشت گاو را در یک ظرف کم عمق قرار دهید. سس سویا، شکر، پیاز سبز، سیر، دانه کنجد، روغن کنجد و فلفل سیاه آسیاب شده را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. روی گوشت گاو بریزید. روی آن را بپوشانید و حداقل 1 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید.

 

 

 

یک گریل در فضای باز را برای حرارت زیاد گرم کنید و روی رنده آن را کمی روغن بزنید.

گوشت گاو را به سرعت روی گریل داغ کباب کنید تا کمی ذغالی شود و بپزد، هر طرف گوشت را ۱ تا ۲ دقیقه بپزید

می توانید رب فلفل تند (گوچوجانگ) و پودر فلفل قرمز را از بازار محلی آسیایی خود یا به صورت آنلاین خریداری کنید.

ارزش غذایی

232 کالری

پروتئین 16.2 گرم

کربوهیدرات 12.4 گرم

چربی 13.2 گرم

کلسترول 27.2 میلی گرم

سدیم 1157.4 میلی گرم

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ
4 نظرات
  1. سارا موحدی می گوید

    عکسا واقعا فوق العاده بود خسته نباشیی💋

    1. نرجس حسینعلی پور می گوید

      ممنون😍❤️

  2. ملیکا حکیم می گوید

    خسته نباشی. عالی بود🤗🤗
    بریم درستش کنیم😅😅

    1. نرجس حسینعلی پور می گوید

      ممنون عزیزم😍❤️😅😂